Magamról

2012. február 26., vasárnap

Korcsolya

A korcsolyát is kipróbáltuk a Mamival, de a Mami elég béna....amikor egymás kezért fogtuk egymást ráncigáltuk körbe körbe, hogy el ne essünk...Jó móka volt....:))Aztán bejött a jégre a Papa...hátra tett kézzel és csak úgy siklott körbe-körbe. Az egész terem őt bámulta. Amikor elkezdett tanítgani, nekem is látványosan jobban ment. Nagyon klassz volt!

Járok angol órára

4 éves koromban elkezdem az angol tanulást Anikó nénivel. Helen Doron módon tanulunk, heti egy alkalommal, nagyon élvezem, mert a kis ovis barátaimmal tanulunk együtt angolul énekelgetni, játszani, mondókázni. A mami szerint már jobban megy mint a német. Addig az anyukák pedig összegyűlnek az ebédlőben ( házhoz jön a Nikiékhez a tanárnéni)Marcika meg addig játszik, vagy a Papival van otthon.

Farsang az oviban

Idén Pillangóhercegnőnek öltöztem, volt egy szép ruhám, amit én választottam, koronám és szép csillogó szárnyacskáim. Egész nap buli volt az ovodában, vittem én is finomságokat a többieknek.














Róla beszéltem! Ő a Kuzbelt Bencike! Ő lesz a férjem. Már mondtam neki, de azt választolta, hogy nem. Mami viszont megnyugtatott, hogy ezt mindig a lányok tudják, a fiúk ilyesmivel nem foglalkoznak.....