Magamról

2015. január 7., szerda

Sulis karácsonyi vásár

a sulis karácsonyi vásárra nagyon készültünk, mert csak sajét készítésű termékeket lehetett bevinni, amit a tanárok beáraztak és a gyerekek és szüleik a termek előtt kint lévő asztalkákról válogathattak, kostolhattak, vásárolhattak. A mi termünk előtt lévő asztalkák délre már 30 ezer forintot termelt a 20-200 forintos portékákból.
Szonjussal szappanokat készítettünk , karácsonyi formákba öntöttük és csillámporral díszítettük:)
Szonja igazság szerint az eladást egy perc alatt megúnta és elindult a 3 szintes iskolában a mindenféle jóval telis-teli asztalok között vásárolgatni. A tanárok minden gyerek részére ezer forint költőpénz engedélyeztek, de ez nagyon hamar kevésnek bizonyult. Szonja vásárolt: nyalókát, pogácsát, tetoválást, rotringceruzát,pluss állatkát,karkötőt. Kicsattant a boldogságtól:)
Megérkezett Kati mama is ...a legjobbkor, amikor már mind az ezer forintot eltapsolta, de csak annyit kellett mondania, hogy még egy könyvet is nagyon szeretne venni, ezért kellene még egy kis pénz Kati mama. :)))
Kati mamának megesett a szíve "szegény kislányon" és úgy ahogy volt bundában Csipivel fel-le lépcsőztek a könyvecskéért a tömegben, meg persze amit még Szonja megkívánt:))) Pedig több megtömött otthoni szendiccsel érkezett szegény:)
De ez így volt jó ahogy volt, nagyon jól éreztük magunkat:)
 
 



Szaloncukor készítés


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szonjával elmentünk egy igazi szalondcukor készítő decemberi programra, ahol megolvasztottuk a csoki alapot és finom fűszerekkel ízesítettük. Majd amikor megdermedt kint a hidegben a formákban, becsomagoltuk őket. Közben Szonja jó kis barátságokat kötött a nagyobb lányokkal:)
 
 
 



Aranyos Katikánál Miklulásoztunk

 
Ecserre mentunk Katiékhoz, ahol az új részben terített meg nekünk Kati. Gyönyörű volt minden és finomabbnál finomabb falatkák vártak minket. Kényelmesen elfértünk és még motorozni is tudtak a gyerekek mellettünk:)
 

                                                        Simi és Marci összenőttek:)
     
                                               Aranyos Katika, ahogy a Szonja mondja:)
                       Gyerekek kedvence a CSODADOBOZ, erre egész életükben emlékezni fognak. Telis tele ajándékokkal, találóskérdésekkel, mondókákkal, táncokkal, ami egy egész délutánt betöltő nevetéssel, izgalmakkal teszik emlékezetessé a találkozásokat.IMÁDJUK és mindig nagyon VÁRJUK!