Magamról

2017. május 28., vasárnap

Alsó tagozat búcsú kisfilmforgatás a tanároknak



 Hamarosan megkezdjük a felső tagozatot, de előtt szeretnénk méltón elbúcsúzni Andi nénitől és Zita nénitől. Mama ötlete alapján készítettünk egy fél órás forgatókönyvet Szotyi , a teremben élő kis hörcsögről aki eltűnik, majd aztán az új osztályfőnökünknél Ági néninél találjuk meg. Csoportokba osztottuk fel az osztályt a 4 év alatt elért érdemei, érdeklődése, tudása alapján. Én a matek csoportba kerültem  ( hiszen minden matek versenyen elindultam és jó helyezést értem el) és mivel az egyetlen lány vagyok itt , ezért engem meg is szavaztak csoportvezetőnek. Mikor összehívtam a csoportot gyűlésre az üvegterembe, Mami mindig jött és hozott nekünk valami rágcsálni valót, ennek mindenki nagyon örült és alig vártuk a következő gyűlést:)
Összeraktuk a matekos párbeszédet, majd a többi csoport ( magyaros, környezet ismeretes, rajz, torna) is átküldte az általuk elkészített történet részletet. Mami összefésülte a történetet és ahogy időnk engedi és a tanárok nincsenek a teremben, sorra vesszük fel a jeleneteket....A lényege az, hogy úgy veszünk búcsút a tanárainktól, hogy az általuk megtanított tantárgyi módszerek és ismeretek segítségével csoportokra bontva, ahogy ültünk is a teremben, ötletelünk, gondolkodunk, találgatunk hova tűnhetett Szotyi. Végül Az új tanárnéni táskájában találjuk meg aki megkérdezi, hogy mit kap érte???? Erre az osztály azt válaszolja : " Hogy hát MINKET!!!!!:)))))))))))))



                    ez a vége a sztorinak, amit már fel is vettünk, hogy meglett Szotyi, Ági néni táskájában
 

2017. május 15., hétfő

Névnapi buli a Zoo Caféban

Nagyon boldog nap volt ez számomra, hiszen a legjobb barátnőimmel a Zoo Caféban tartottuk meg a névnapi bulimat. Ezen a helyen a pincérek nemcsak sütit és üditőt hozna ki az asztalokhoz, hanem 10 percenként kisebb-nagyobb állatokat cserélgetnek a kávézó asztalai-vendégei között. Simogathattunk hörcsögöt, tengerimalacot, kis sünit, leguánt, kaméleont, törpe nyuszit, cicát és ahová csak néztünk mindenhol repkedtek a papagájok, cicák másztak át a csöveken az asztalok felett, láttunk kisebb kigyókat is, akváriumokat körbe körbe és még sorolhatnám....Szóval ez a hely maga a paradicsom egy ilyen állatszerető 9 éves kislánynak mint én:)

















2017. május 7., vasárnap

Boldog Anyák-Apák-Nagyszülők - napját kívánunk




                                                                         Apucinak



                                                                           Anyának

                                                                    Kati mamának









Első balatoni hétvége:) május 7.