Magamról

2012. augusztus 21., kedd

Megszületett Simi, a másodunokatesónk!:)))


Hatlaczki Simon megszületett !:))))
Már alig várjuk, hogy megölelgessünk!
pussssszi

Unokatesó találkozó

Az unokatesó találkozóra mindig mindenki eljön, mert akkor együtt van az egész nagy család. Isti Papa szervezte maguknál, ahol nagyon jól játszottunk a tesókkal. Természetesen vittem a ritikülömben a szépítkezős szettemet, amit először elbújva a kert csücskében bontottunk ki mi gyerekek. Mindenki ámulatba esett:))) De aztán mikor láttuk, hogy Mamiék megengedik akkor már a mindenkinek mindenét kifestettem:)
Újdonságok is voltak a bulin: Kiskati pocakjában ott van Annácska, októberre várjuk:))), és Amália aki még csak most született, szintén eljött a nagy alkalomra. Palkóék is ott voltak, Ők pedig hazaköltöztek Finn országból:)))
















Szép kis nap Kenesén

Egyik nap lementünk Isti Papával Kenesére, nagyot mókáztunk a kertben, aztán lementünk a kikötőbe fürdeni, utána bringáztunk Mamival egy nagyot a parti sétányon, lángosoztunk, fagyiztunk:))))






















Tüzijáték

Papinak köszönet a jó ötletért, miszerint a Moszkva tértől bringóval kimentünk a Városligetbe, ott találkoztunk a Marciékkal , onnan vissza a városon keresztül a Margit hídra, ahonnan csodálatosan láttuk a tüzijátékot. Szuper nap volt!!!!:))))









Szonja 5 éves ovis zsúr